Sandra Bos-Bruining
Functie: Praktijkeigenaresse en fysiotherapeute
Behandelingen: fysiotherapie, oedeemtherapie, dry needling, shockwave therapie, echografie, mulligan therapie, cupping en aromatouchmassage.
BIG-registratie: 69915906204
Zorgverlenerscode: 04121261

Mijn naam is Sandra, een familiemens en moeder van twee prachtige dochters. Ik houd van reizen, lekker eten, sporten en ben graag in het gezelschap van mensen. Ik ben intuïtief, open en kan goed luisteren. Ik probeer altijd maatwerk te leveren en combineer vaak verschillende behandeltechnieken om een optimaal resultaat te krijgen. Indien noodzakelijk gebruik ik als toevoeging op de fysiotherapeutische behandeling, alternatieve technieken zoals cupping (bindweefsel techniek) of aromatouch massages (met etherische oliën). Tot slot vind ik het een grote uitdaging om mensen te helpen die al langer bestaande klachten hebben. Die diverse behandelingen geprobeerd hebben, maar die niet tot het gewenste resultaat hebben geleidt. Als ik voor deze mensen de oplossing ben is mijn missie geslaagd!

Marieke Borgeld
Functie: Fysiotherapeute
Behandelingen: fysiotherapie, oedeemtherapie, dry needling, shockwave therapie en medische training.
BIG-registratie: 49914130804
Zorgverlenerscode: 04118334

Mijn naam is Marieke Borgeld, 33 jaren jong en woonachtig in het mooie Blijham samen met mijn dochter en vriend. Als ik thuis ben, houd ik mij uiteraard veel bezig met mijn dochter, maar daarnaast lees ik graag een boek of ben ik aan het puzzelen. Mocht het weer het toelaten, dan ben ik te vinden in onze tuin. Mijn loopbaan ben ik, na het behalen van mijn diploma in 2011, begonnen als algemeen fysiotherapeut in Wedde en Blijham. Gedurende deze periode heb ik mij in 2013 gespecialiseerd als oedeemfysiotherapeut en in 2018 heb ik daaraan dry needling toegevoegd.

Februari 2020  kwam de mogelijkheid om bij Sandra aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Deze uitdaging bood mij de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik heb toen onder andere de cursus shockwave therapie gevolgd. Als fysiotherapeut weet ik van aanpakken, kan ik precies de pijnpunten vinden en probeer ik altijd samen met de cliënt tot een passende behandeling te komen. Ik werk met veel plezier en hoop nog vele jaren met Sandra samen te werken.

Wellicht tot snel!

mariekefysiotherapeut