sandra bos bruining

Sandra Bos-Bruining
Functie: Praktijkeigenaresse
Behandelingen: fysiotherapeute, oedeemtherapeute, dry needling, shockwave therapie, echografie en mulligan therapie.
BIG-registratie: 69915906204
Zorgverlenerscode: 04121261

Mijn naam is Sandra, een familiemens en moeder van twee prachtige dochters. Ik houdt van reizen, lekker eten, sporten en ben graag in het gezelschap van mensen. Dat is een van de redenen waarom fysiotherapie zo goed bij mij past. Daarnaast vind ik het geweldig, ‘en een grote uitdaging’ om mensen te helpen die al langer bestaande klachten hebben, diverse behandelingen geprobeerd hebben, maar die niet tot het gewenste resultaat hebben geleidt. Als ik voor deze groep de oplossing ben is mijn missie geslaagd!

Marieke Borgeld
Functie: Fysiotherapeute
Behandelingen: fysiotherapeute, oedeemtherapeute, dry needling en shockwave therapie.
BIG-registratie: 49914130804
Zorgverlenerscode: 04118334

Mijn naam is Marieke Borgeld, 32 jaren jong en woonachtig in het mooie Blijham samen met mijn dochter en vriend. Als ik thuis ben houdt ik mij uiteraard veel bezig met mijn dochter, maar daarnaast lees ik graag een boek of ben ik aan het puzzelen en mocht het weer het toelaten ben ik te vinden in onze tuin. Mijn loopbaan ben ik, na het behalen van mijn Diploma in 2011, begonnen als algemeen fysiotherapeut in Wedde en Blijham. Gedurende deze periode heb ik mij in 2013 gespecialiseerd als Oedeemfysiotherapeut en in 2018 heb ik daaraan Dry Needling toegevoegd.

Februari 2020  kwam de mogelijkheid om bij Sandra aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Deze uitdaging biedt de mogelijkheid om mijzelf en de praktijk verder door te ontwikkelen en om uiteraard om nog vele jaren met veel plezier (samen) aan het werk te gaan.

Wellicht tot snel!

mariekefysiotherapeut